Vezetett acroyoga óra – NuadTeam

Vezetett acroyoga óra

Egész évben várunk! Mozogj, játssz, kapcsolódj!

Nézz be hozzánk és ne hagyd abba a mozgást! Gyere acroyogázni, legyél egészségesebb, fittebb és ellenállóbb! Szeretnéd, ha a mozgás szeretete, élvezete megmaradna, ha tényleg kitartanál egész évben és a mozgás az életed részévé válna? Segítünk, minden csütörtökön várunk vezetett óránkra!

Helyszín: Inspirál Cirkuszközpont ( Budapest, Sopron út 19/A, 1117).
19:00-21:00 óra között.

AcroYoga Budapesten
AcroYoga Budapesten a NuadTeam óráin

🆗Mi abban segítünk, hogy ne eressz le februárra! Sőt, szokássá és hobbivá tesszük a mozgást neked!

🤥Tudom, szeretnéd azt hinni, hogy te nem hazudsz magadnak, de senki sem kivétel. Te miért nem sportolsz rendszeresen?

😵Féltél a változástól? Igen… a megszokott biztonságérzetet kelt, de ne várj a változással addig, amíg már az egészséged kerül veszélybe!
😵Esetleg lusta vagy? Igen… a változás energiabefektetéssel jár, ha nem vagy hajlandó erőfeszítést tenni, akkor az eredmények sem érkeznek.
😵Véded magad a kudarctól? Ha igen, akkor meg sem akartad eddig kockáztatni a próbálkozást. Elhitetted magaddal, hogy nem vagy elég jó. Pedig próbálkozás nélkül eredmény sincs.
😵Sajnálod magad? Sokszor könnyebb, mint erőfeszítéseket tenni, hosszú távon azonban rettentően unalmas és nehéz életet ad.

Ebben a hónapban az erőnlétre koncentrálunk, olyan feladatokkal készülünk, amelyek nemcsak a képes vagyok rá csodás érzését adják meg, de önfeledtséget, vidámságot is hoznak a lelkedbe.
Gyere el (újra) vezetett óránkra, ahol Kray Zsuzsi is erősíti csapatunkat! A menüben egy kezdő és középhaladó sorral várunk, izmos bemelegítéssel, játékos összehangoló gyakorlatokkal, és egy lépésről-lépésre felépített tematikával.

Az órát tartja:

Vajnai Melinda AcroYoga International oktató

Kray Zsuzsi AcroYoga asszisztens

Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor

GYIK:
1. Egyedül is jöhetek? – IGEN! A feladatokat csoportokban gyakoroljuk, ami egyrészt a biztonság miatt fontos, másrészt a szerepek kipróbálása fejleszti a tudásodat.
2. Még sosem próbáltam, menni fog? – Attól függ, mit értesz ezalatt. Ha a legmerészebb haladó pózokra, akkor a válaszunk: nem. Az órákat úgy tervezzük meg, hogy tanulhass, külön gyakorlatokkal készülünk a különböző tudásszinten lévőknek. A mély vízbe senkit sem dobunk bele, filozófiánk szerint Róma sem egy nap alatt épült fel. Célunk, hogy biztos alapokon nyugvó tudással rendelkezz.
3. Baj, ha nem nagyon sportolok/nem vagyok hajlékony/erős? – Kedvesem, azért vagyunk, hogy az legyél!
4. Még sosem (acro)jógáztam… – Ezzel mindenki így van az elején! Hangsúlyozzuk, hogy a kezdethez nagyon fontos elkezdeni. 🙂
5. Milyen ruhában jöjjek? – Olyanban, ami kényelmes, de nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb vagy zokniban gyakorlunk.
6. Melyik kapucsengőt nyomjam? – 12.
7. Van egy csomó parám, így is kipróbáljam? – Így a leginkább! Az órákon az első a biztonság, tanítjuk is, hogyan lehet egymást segíteni. Ha félelmeid vannak, akkor az acroyoga óránkon pontosan azt a befogadó, megtartó, biztonságos közeget találod meg, ahol sikeresen dolgozhatsz a téged gátló félelmeken. És még valami: Te döntöd el, hogy meddig mész. Ha nemet mondasz, akkor elfogadjuk, de a bátorítást azért megkapod tőlünk. Lassanként te is megérzed majd, hogy érdemes bíznod magadban és másokban, mert az eredmény mindig felemelő!
8. Baj, ha kések? – Igen. Érkezz 10 perccel kezdés előtt, és tiszteld meg gyakorlótársaidat pontosságoddal. A kezdő hangolókört azért adjuk Nektek, hogy átválthassatok a külvilág ezerfelé irányító ingereiből a fókuszáltság és stresszmentesség állapotába.
9. Baj, ha megosztom ezt az eseményt? – Szerintünk nem, a megosztással a világbékéhez járulsz hozzá.
10. Menjek? – Gyere!
+1. Ára? – 3000 HUF

Bérlet: 13.500 HUF/5 alkalom.

Hírlevél kedvezmény!Ha regisztrálsz hírlevelünkre, egy kuponnal ajándékozunk meg, amellyel egyszeri alkalommal 10% kedvezménnyel tudsz 5 alkalmas bérletet venni.