Vezetett acroyoga óra – NuadTeam

Vezetett acroyoga óra

Decemberben is várunk! Mozogj, játssz, kapcsolódj!

AcroYoga órák Budapesten
Próbáld ki Te is az AcroYogát!

Nézz be hozzánk, és készülj velünk az ünnepekre! A karácsonyi időszak sokszor megterhelő és stresszes, az évnek ez a legsötétebb időszaka, amikor a fény, a remény születik meg újra. Ebben a hónapban az egyensúlyra koncentrálunk, olyan feladatokkal készülünk, amelyek nemcsak a balansz érzését adják meg, de önfeledtséget, vidámságot is hoznak a lelkedbe. Kapcsolj ki velünk, hogy kisimultan és nyugodtabban hangolódhass a karácsonyra!
Gyere el (újra) vezetett óránkra, ahol ezen a héten Kray Zsuzsi is erősíti csapatunkat! A menüben egy kezdő és középhaladó sorral várunk, izmos bemelegítéssel, játékos összehangoló gyakorlatokkal, és egy lépésről-lépésre felépített tematikával.

Az órát tartja:

Vajnai Melinda AcroYoga International oktató

Kray Zsuzsi

Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor

GYIK:
1. Egyedül is jöhetek? – IGEN! A feladatokat csoportokban gyakoroljuk, ami egyrészt a biztonság miatt fontos, másrészt a szerepek kipróbálása fejleszti a tudásodat.
2. Még sosem próbáltam, menni fog? – Attól függ, mit értesz ezalatt. Ha a legmerészebb haladó pózokra, akkor a válaszunk: nem. Az órákat úgy tervezzük meg, hogy tanulhass, külön gyakorlatokkal készülünk a különböző tudásszinten lévőknek. A mély vízbe senkit sem dobunk bele, filozófiánk szerint Róma sem egy nap alatt épült fel. Célunk, hogy biztos alapokon nyugvó tudással rendelkezz.
3. Baj, ha nem nagyon sportolok/nem vagyok hajlékony/erős? – Kedvesem, azért vagyunk, hogy az legyél!
4. Még sosem (acro)jógáztam… – Ezzel mindenki így van az elején! Hangsúlyozzuk, hogy a kezdethez nagyon fontos elkezdeni. 🙂
5. Milyen ruhában jöjjek? – Olyanban, ami kényelmes, de nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb vagy zokniban gyakorlunk.
6. Melyik kapucsengőt nyomjam? – 12.
7. Van egy csomó parám, így is kipróbáljam? – Így a leginkább! Az órákon az első a biztonság, tanítjuk is, hogyan lehet egymást segíteni. Ha félelmeid vannak, akkor az acroyoga óránkon pontosan azt a befogadó, megtartó, biztonságos közeget találod meg, ahol sikeresen dolgozhatsz a téged gátló félelmeken. És még valami: Te döntöd el, hogy meddig mész. Ha nemet mondasz, akkor elfogadjuk, de a bátorítást azért megkapod tőlünk. Lassanként te is megérzed majd, hogy érdemes bíznod magadban és másokban, mert az eredmény mindig felemelő!
8. Baj, ha kések? – Igen. Érkezz 10 perccel kezdés előtt, és tiszteld meg gyakorlótársaidat pontosságoddal. A kezdő hangolókört azért adjuk Nektek, hogy átválthassatok a külvilág ezerfelé irányító ingereiből a fókuszáltság és stresszmentesség állapotába.
9. Baj, ha megosztom ezt az eseményt? – Szerintünk nem, a megosztással a világbékéhez járulsz hozzá.
10. Menjek? – Gyere!
+1. Ára? – 2500 HUF