TESTSZOBRÁSZAT – NuadTeam

TESTSZOBRÁSZAT

Testszobrászat

Testszobrász kezelések

Miért válassz minket?

A TestSzobrász kezeléseken kötőszövet-manipuláció történik a test struktúrájának különböző rétegeiben. A személyre szabott kezelés a felmerült problémától függ.

A kezelések során először minden alkalommal Testolvasás történik, amikor a test állapotát, a különböző területek egymáshoz viszonyított helyzetét térképezi fel Péter.

Ezzel a tudással indul a kezelés, amelynek célja, hogy a születéstől kialakult mintákat optimális irányba változtassa.

A munka először a Felszíni Vonalakon, majd később a Mély Vonalakon zajlik a kötőszövet stimulációjával.

A TestSzobrászat 13 kezeléses sorozata a testtartást változtatja a vízszintes és a függőleges síkon. Az első nyolc kezelésen fellazítás történik, ami után a kezelő képes a mélyebb rétegekbe is eljutni. Az utolsó négy kezelésben egy erősebb, szabadabb mozgást megengedő integrált test formálódik.

A kezelések az anatómiai vonalakon haladnak, minden alkalom meghatározott területet vesz célba.

A testtartás fejlesztése komoly munka, hiszen az eddigi életed során rögzült mintákat kell felszabadítani, hogy a tested egy új, könnyebben vihető ideális formába rendeződjön.

A változás fizikai szinten kezdődik, de ezzel párhuzamosan a lélekre is hat. Addigi rossz szokások, nehézségek, automatizmusok változnak, másképpen viszonyulhatsz a környezetedhez, pozitív irányba változhatnak a reakcióid.

Gondolj bele, eddig is egyensúlyban voltál, hiszen a testednek muszáj tartania magát ahhoz, hogy ne ess orra. Viszont ez az egyensúly egy kompenzációkkal fenntartott állapot, észre sem veszed, mennyire nehéz vinni mondjuk egy beesett bordakosarat, mennyire nehéz járni hátrafeszülő térddel, micsoda munka a feszült nyakat, előrebillenő fejet tartani!

Eddig vitted, mert vinned kellett, a tested azonban a szükségesnél sokkal több energiát igényelt a feladathoz.

A TestSzobrász kezeléseken a mintáidat bontja ki Péter, majd időt engedve a folyamatnak újrarendeződik a tested egy sokkal optimálisabb struktúrába.

A TestSzobrászat nem-gyógyító, hanem fejlesztő technika.

Sokan kérdezik, hogyan alakul ki a testtartás. A válasz egyszerű, minden, ami történik veled, leképeződik a testedben. A téged ért hatások változtatnak, ahogy a prés alatt is változik az anyag. A TestSzobrászat a fascia, vagyis a tartás szervrendszerének manipulációjával formálja a testet.

A kezelés masszázságyon történik, a vendég aktív közreműködésével, hiszen a visszajelzések alapján tudja a kezelő, hogy éppen hol tartanak, mekkora erővel, merre kell haladnia. Ezért nagyon fontos, hogy a vendég képes legyen elmondani, mit jelez a teste. Vannak, akiknél ez nehezebb feladat, hiszen előfordulhat, hogy egyes részek a helytelen terheléstől, tartástól már lekapcsolódtak az érzékelésről. Ilyenkor a kezelő újra bekapcsolja az adott területet, ami lassanként visszatér a tested érzékelésébe.

A kezelés feladata nem a fájdalomcsillapítás, hanem a fájdalom kiváltó okainak megszüntetése. Ha azt veszed észre, hogy a kezelő “nem is ott dolgozik” ahol szerinted kéne, akkor az azért fordulhat elő, mert a probléma gyökere máshol van.

A kezelő alapos anatómiai tudással, nagy gyakorlattal rendelkezik, a TestSzobrász képzés garantálja a szaktudást.

A legjobb eredmények elérése érdekében 13 alkalmas kezeléssorozat ajánlott, amely tematikusan úgy van felépítve, hogy minden testelemet érintsen. A rövidebb 3 alkalmas kezelés is választható, de inkább a teljes sorozat után ajánljuk 6-8 hónappal. A rövidebb kezelés is jótékony hatással bír, a test fellazul, a testérzet tágul, a vendég energikusabb lesz. Azoknak, akik szeretnének először belekóstolni a kezelésbe, kezdhetnek ezzel.

Az eddigi tapasztalatok szerint a kezeléssorozat komoly változásokat hoz a vendég életébe, amelynek legelső tapasztalata az energikusabb közérzet. Ez nem csoda, hiszen az eddigi kompenzációkkal fenntartott test most olyan egyensúlyba kerül, amelyet sokkal könnyebb vinni. Így rengeteg szabaddá váló erőt lehet fordítani a mindennapokra.

A beszámolók szerint a jobb alvástól a a kisebb fáradékonyságig, a bátrabb kiállástól az önbizalom növekedéséig széles skálán mozog a vendégek tapasztalata.

A változás tehát elkezdődik, azt viszont ne feledd, a te dolgod ebben az új testben megtalálni, kialakítani önmagad! A kezelő segít, a munka és a lehetőség azonban benned van. Vágj bele életed egyik meghatározó kalandjába!

Bővebb információ ITT, a TestSzobrászat hivatalos weboldalán olvasható.

Árak:
​20.000HUF / kezelés