RÓLUNK – NuadTeam

RÓLUNK


Vajnai Melinda

Vajnai Melinda vagyok, AcroYoga International Level 1. oktató, Gerincjóga oktató, újságíró.

Az újságírásra úgy találtam rá, hogy észre sem vettem, merre tartok. Egyszer csak ott voltam az
egyetem kommunikáció szakán, aztán már egy TV-ben, írtam online és nyomtatott, dolgoztam
szerkesztőként, riporterként. Tizenöt év után azonban egyre hangosabb lett bennem a gondolat: másra vágyom.

Közben nem vettem észre, hogy már majdnem negyven vagyok. Akkor jöttem rá, hogy vagy belevágok abba, amit szeretnék megvalósítani, vagy így maradok. Tervezgetve, hogy majd egyszer csak…

A legelső lépésem az önálló munkavégzés felé való elmozdulás volt. Ez olyan dolog, amit tervezgethetsz ítéletnapig, de ha végül nem búcsúzol el a biztostól, akkor bizony nincs változás. Én elbúcsúztam.

A második lépésemben kialakítottam az irányokat és rengeteget aggódtam. Most mondom, rossz érzések nélkül nem úszod meg a változást te sem. De a végeredmény megéri.

2019. szeptemberében elvégeztem az AcroYoga International oktatóképzését, így okleveles Level 1. tanár lettem.

​Jelenleg a NuadTeam tartja Budapest leglátogatottabb acroyoga óráit, tanfolyamokat, előadásokat, táborokat szervezünk. Célunk, hogy segítsünk a változásban.

Ujhelyi Péter

Ujhelyi Péter vagyok, és akik ismernek, azt mondják rólam, hogy „ragadós” a nyugalmam. Nem volt ez mindig így, a változás 2006-ban indult nálam.

Ekkor befejeztem a vállalkozásomat, és elhelyezkedtem egy értelmi sérülteket foglalkoztató egyesület lakóotthonában. Itt 2010-ig dolgoztam. Az ott töltött időszak nagyon szép része az életemnek.

Mindenkinek ajánlom, hogy próbáljon meg kapcsolódni értelmi sérültekkel: folyamatos önismereti munka.

2006-ban kezdtem meg thai masszázs tanulmányaimat Németh Balázsnál, a Sunshine Network masszázs iskola tanáránál. Itt elvégeztem: egy kezdő thai masszázs tanfolyamot, egy derék terápiás tanfolyamot, egy thai masszázs kezek nélkül tanfolyamot, egy gyógynövény-párnácskás workshopot, és Craniosacralis biodinamika képzésre Tar Zsolthoz jártam.

​Végül 2014-15-ben elvégeztem a TestSzobrász képzést Pegán Attilánál. Azóta is TestSzobrászként dolgozom, mert ebben a tevékenységben integrálódik minden eddigi tanulmányom. Jelenleg a TestSzobrászat kötőszöveti elmélete, és a thai masszázs ötvözetén dolgozom, aminek a Nuad Fascial Consept (NFC) nevet adtam.