ŐSZI AKROJÓGA TÁBOR 2019. – NuadTeam

ŐSZI AKROJÓGA TÁBOR 2019.


november 1-3.

Későbbi időpontban rendezzük meg táborunkat.

A NUAD TEAM BEMUTATJA


ŐSZI AKROJÓGA TÁBOR

MI VÁR RÁD?

Acroyoga tábor

Akrojóga, jóga és masszázs

2019. November 1-3.

A tábor három alappillére az akrojóga, a jóga és a thai masszázs.

Az akrojóga feladatokat úgy állítjuk össze, hogy a kezdő és haladó gyakorlók is megtalálják benne a kihívásokat. Ahogy azt az óráinkon is megszokhattátok, belekóstolunk akrobatikus elemekbe, álló- és L-basing feladatokba, izgalmas washing machine forgatásokkal készülünk.

Thai masszázs: Ujhelyi Péter a thai masszázs és a modern kötőszöveti szemlélet egyesítésével dolgozta ki az NFC (Nuad Fascial Concept) rendszert, ennek a komplex technikának az alapjain haladva tartunk thai masszázs levezetéseket és egy foglalkozást. Mivel az akrojóga solar elemei erőteljesen igénybe veszik az izmokat, nagyon fontos, hogy alapos, szakszerű levezetéssel koronázzuk meg a gyakorlásokat. Ezért vezettük be a thai masszázs levezetést, valamint foglalkozunk majd lunar ászana gyakorlatokkal is. Így nemcsak az esetleges izomlázat tudjuk kordában tartani, de a sérülések kockázata is jelentősen csökken.

Jóga: az erőnlétet, a rugalmasságot és a belefeledkezést adja. Egy reggeli órán áramlás élménnyel készülünk, ha kedved tartja, merülj bele.

Chi-kung: A gyógyító csikung a hagyományos kínai gyógyászat egyik ága. A csi modern írásjele amely levegőt, lélegzetet vagy „életerőt” jelent, azt a téves benyomást kelti, hogy a csikung légzőgyakorlat, amelynek célja a megnövekedett oxigén bevitel. Ezzel szemben a csikung ősi írásjele a helyes, amelyben a Wu üresség és a tűz írásjelei vannak. Eszerint a csikung annak az útja, hogy megszabaduljunk a belső hőségtől (harag és nyugtalanság) és elérjük a természetes békét és nyugalmat. Rengeteg válfaja van, amelyek egy része lassú, egyenletes mozgást használ. Néhány változatában szinte egyáltalán nincs mozgás, csak álló, ülő vagy fekvő testhelyzetben való meditáció. A változatok különböző elveken nyugszanak, mint a Jin-Jang, Öt elem, de mind egyetért abban, hogy a csi az élet alapja.

A gong jelentése munka, tehát a csikung (chi gong, qi gong) az életerővel történő gyakorlás, vagy az energia mozgatása.

Acroyoga tábor közösség

Közösség

2019. November 1-3.

Nem titkolt célunk a közösségépítés. Szeretnénk, ha úgy mennél haza ebből a táborból, hogy sok új barátot kaptál az élményeid mellé. Éppen ezért olyan közösségépítő játékokkal készülünk, amelyek nemcsak izgalmasak, érdekesek és viccesek, de általuk magadat és a másikat is jobban megismerheted.

​Azok, akik járnak az óráinkra tudják, figyelünk arra, hogy mindenki mindenkivel gyakoroljon, játsszon, ismerkedjen. Senkit sem hagyunk magára. Elsődleges szempontunk, hogy odafigyelünk rád, a kéréseidre, az igényeidre. Segítünk és támogatunk, ahogy ti is egymást!

​Ha eljössz, bekerülsz a mettába, vagyis abba a közegbe, ahol jóakarat, barátságosság, jószándék, kedvesség, közeli hullámhossz, és a mások érdekeivel való törődés uralkodik. A metta nem magától jön létre, mi teremtjük. Ehhez fontos a körceremónia, ahol nemcsak mantrázunk, hanem meditálhatunk is, beszélgetünk, elkezdjük érezni egymást.

​Valljuk, hogy az érintés legalább olyan fontos, mint az evés vagy az ivás. Utóbbiak hiányától hamarabb merül ki a szervezet, de érintés nélkül is csak sínylődünk. Az egészséghez kell a kapcsolódás, nemcsak szavakkal, gesztusokkal, hanem érintéssel is. Mivel a mai világból kiveszni látszik ez a fajta kontaktus, fontosnak tartjuk, hogy visszahozzuk, megmutassuk, hogyan kell és lehet vele bánni, hogyan lehet kezelni, hogyan lehet jól adni és jól kapni.

​A táborban hangsúlyt fektetünk az erőszakmentes kommunikációra, ránézünk, hogyan lehet úgy igényeket közölni és fogadni, hogy a mondandónk nagyobb együttérzéssel és kevesebb félreértéssel jusson el a másikhoz.

Acroyoga tábor finomságok

Finomságok

2019. November 1-3.

 1. nap:
  • vacsora
 2. nap:
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 3. nap:
  • reggeli
  • ebéd

FIGYELEM: minden ételünk vegetáriánus! Minden nap korlátlan napközis tea és gyümölcs fogyasztást biztosítunk.

Őszi akrojóga tábor

Közösségi szállás

2019. November 1-3.

A helyszín szervezés alatt.

Ki lesz az?
Vajon kik lesznek a vendégtanárok?

Vendégtanárok

Szeretnénk hozzátok néhány vendégtanárt hívni, akiknek a nevét egyelőre még titokban tartjuk.

Tematikusan felépített program, testtudat fejlesztés, stresszoldás és rengeteg játék.

PÉNTEK

14:00-
Érkezés

16:00-
Beszélgetés a biztonságos gyakorlás feltételeiről, a tábor alapelveiről, majd vezetett ACRO JAM és játék.

18:00
Nyitókör, mantra, önismereti belemerülős foglalkozás.

19:30
Vacsora

​20:30
Közösségi program és tábortűz

SZOMBAT

7:00-7:20
Metta meditáció (hacsak nem aludni szeretnél…)

​7:20-8:00
Chi kung

​8:30
Reggeli (Kérjük, hogy pontosan kezdd az étkezést, hogy a gyakorlást ne zavarja a tele has.)

​10:00-10:30
Yoga flow

​10:30-13:30
I. workshop

​14:00
Ebéd

16:00-19:00
II. workshop

​19:30
Vacsora

​20:30
Közösségi programok

VASÁRNAP

7:30-8:00
Páros jóga

8:30
Reggeli

​10:00-13:00
III. workshop

13:30
Ebéd

15:00-18:00
IV. workshop

18:00-18:30
zárókör, táborzárás

Teljes ár

A táborba a kedvezményes jegyek elkelte után teljes díjat számolunk fel.

Ár: 48.000 HUF

A leggyorsabb 6 jelentkező

A leggyorsabb 6 jelentkező, aki email-ben is megerősítette részvételi szándékát, szuper kedvezményes belépőjegyet kap. A jelentkezéseket az acroyogateam@gmail.com címre várjuk! A jelentkezés utáni 3 munkanapon belül kérjük, hogy küldd el számlaszámunkra a FOGLALÓ díját. Jelentkezésed csak ennek befizetésével érvényes.

Ár: 40.000 HUF

A jelentkezés módja és a lemondási feltételek

A táborba akkor foglaltad le a helyedet, ha az emailes jelentkezés után 3 munkanapon belül befizetted a foglalót, 20.000 forintot. Mivel a jelentkezéskor fontos a gyorsaság, ezért a sorrendben meghatározott helyedet csak eddig tartjuk fent.

A tábor teljes díját kérjük, hogy az ezt követő 20 nap valamelyikén utald el nekünk! A foglaló jellegéből adódóan nem visszatérítendő költség.

Számlaszám: 11773054-00819059, VAJNAI MELINDA

A díjazást nem csökkenti, ha a programnak csak egy részén tudsz részt venni.

Visszamondási feltételek: Ha a táborba jelentkező visszamondja tábori részvételét, akkor a tábor szervezői csak a foglalón felüli befizetést térítik vissza.

Kérjük, hogy a számla kiállításához add meg a nevedet, és a címedet!

A jelentkezés után emailen keresztül elküldjük a szerződést, amelyet kérjük, hogy írj alá, és juttass vissza hozzánk!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!


Változtass a feltételes módon!