CSAPATÉPÍTÉS – NuadTeam

CSAPATÉPÍTÉS

Csapatépítés acroyogával fűszerezve

Miért válassz minket?

NuadTeam csapatepites3
Csapatépítés AcroYogával

“Nem azért vagytok csapat, mert együtt dolgoztok.

Azért vagytok csapat, mert tisztelitek egymást, bíztok egymásban és figyeltek a másikra.”

Foglalkozásainkon tematikusan felépített feladatokon keresztül ostromoljuk a komfortzónádat. Segítünk, hogy megtanulj bízni a másikban, és hogy olyan ember legyél, akiről sugárzik a megbízhatóság. Képes leszel repülni, és megtartani, a szó szoros értelmében is. Mert az acroyoga erről szól. És persze a segítő feladatokról, amikor Te állsz ott a többiek mellett, és vigyázol rájuk.

Csapatépítés acroyogával

Lesz hangolódás, bemelegítés, önismereti-és csapatépítő játékok és bátorságpróbák. Biztonságosan, lépésről-lépésre kísérünk Téged és a társaidat a játékban, hogy még jobb csapattá váljatok a mindennapokban.

Önismeret

Az önismeret az igazi siker alapja.

Foglalkozásainkon segítünk abban, hogy olyan oldalaidat is megismerd, amelyek eddig talán rejtve voltak előtted (is). Biztonságos, játékos környezetben tudsz ránézni az erősségeidre és a fejlesztendő tulajdonságaidra. Segítünk, hogy kilépj a komfortzónából, és megtapasztald a bátorságodat. Mondhatsz igent, de mondhatsz nemet is. Elfogadjuk a döntésedet, és támogatunk a fejlődésben. Szemlélődhetsz a partvonalról is, de hidd el, ezt nem éri meg kihagyni…

Szórakozás

Pszichológiai kutatások bizonyítják, hogy a tudás akkor mélyül el, ha élvezed a tanulási folyamatot. Az élményalapú tanulás ezért is hódít világszerte. Ha belevágsz velünk a feladatokba, mersz bízni önmagadban és a többiekben, megtanulhatod az igényeidet hatékonyabban kifejezni, és jobban figyelni a másikra. Emellett kikapcsolsz úgy, hogy észre sem veszed, belemerülsz a játékba, és fel sem bukkansz a foglalkozás végéig. Tényleg, mikor is játszottál utoljára? Őszintén, nem hiányzik?

Aktív kikapcs

Ha munkaidőd legnagyobb részében az íróasztal mögött ülsz; a napi séta az étkezőig tart; ha kávé nélkül képtelen vagy koncentrálni; ha a monitor miatt már könnyezik a szemed, akkor neked is szükséged van az aktív pihenésre. Egyszerűen meg kell mozgatnod a tagjaidat. Jó dolog a futás, meg az edzőterem is, van, aki jógázik, vagy focizik. De ezekben a mozgásformákban a legritkább esetben tudod fejjel lefelé szemlélni a világot. Mondok valamit: velünk még ezt is kipróbálhatod, és még a vénáid is fellélegezhetnek.

Kommunikáció

A kommunikáció az az emberi kapocs, ami a személyes és a munkahelyi sikernek is kulcsa. Az erőszakmentes kommunikáció, az igényeid szelíd és eredményes megfogalmazása, és a másik meghallgatása. A munkahelyi konfliktusok legtöbbje abból ered, hogy érzelemvezérelt módon reagálunk olyan helyzetekben, amikor jobb lenne inkább három nagy levegőt venni. Ezen a foglalkozáson belekóstolhatsz abba, hogyan tudod lerendezni a felmerülő nézeteltéréseket tartós stresszhelyzet nélkül.

Árak:

2 órás foglalkozás: 4000 HUF / fő
3 órás foglalkozás: 5000 HUF / fő

Résztvevők száma minimum: 10 fő

A helyszín a jelentkezők számától függ. Szívesen megyünk házhoz, foglalkozásaink azonban helyigényesek. Ha nincs rendelkezésre álló megfelelő terem, akkor mi biztosítunk, ennek költségeit azonban felszámítjuk.
Kérdésed van? Írj!
2 napon belül válaszolunk!