Akrojóga órarend – NuadTeam

Akrojóga órarend

Akrojóga óra Budapest 05. 21.

Kedves Acroyogások! Olvasd végig, oszd meg, ha arra érdemesnek találod.

JIHHHAAAAAA! Újra lesz vezetett acroyoga óránk! Alig várjuk, hogy találkozzunk veletek!
Az órán most fokozatosan merülünk bele a mozgásba, szóval megizzasztunk, az biztos! 🙂 Készülünk egy sorral a kezdő és a haladóbb gyakorlóknak is.
Helyszín: Margitsziget, Holdudvar Rendezvényhelyszín mögötti réten (a zászlónkat majd látjátok).

Kérünk titeket, hogy segítsétek munkánkat azzal, hogy kitöltitek a mellékelt űrlapot. Elmondjuk, miért. Egyrészt a kitöltés már egy bizonyos szintű elköteleződést jelez, másrészt fontos kérdéseket teszünk fel, harmadrészt szeretnénk látni, hogy milyen igény van erre az órára.
JÓGAMATRACOT, TÖRÖLKÖZŐT és vizet HOZZ magaddal!
ROSSZ IDŐ ESETÉN A PANNON KINCSTÁR HUMÁN SZAKKÉPZŐ INTÉZETBEN TARTJUK AZ ÓRÁT (Váci utca 47. 12-es kapucsengő), A VÁLTOZÁSRÓL CSÜTÖRTÖK DÉLIG ÉRTESÍTÜNK, EZÉRT FIGYELD AZ ESEMÉNYT!!!

OLVASS!

Figyelünk a biztonságra, kézfertőtlenítőt hozunk. Arra kérünk, hogy ha betegnek érzed magad, maradj otthon (de ezt mondani sem kell).
FONTOS: Az esemény 18:30-kor kezdődik, tehát a megszokottnál FÉL ÓRÁVAL KORÁBBAN!
KEZDŐK is jöhetnek! Sőt, alig várjuk őket!
Az órát tartja:

🙃 Vajnai Melinda AcroYoga International oktató

🙃 Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor

🙃 Kray Zsuzsi AcroYoga asszisztens

GYIK:
❗️ 1. Egyedül is jöhetek? – IGEN! A feladatokat csoportokban gyakoroljuk, ami egyrészt a biztonság miatt fontos, másrészt a szerepek kipróbálása fejleszti a tudásodat.
❗️ 2. Még sosem próbáltam, menni fog? – Attól függ, mit értesz ezalatt. Ha a legmerészebb haladó pózokra, akkor a válaszunk: nem. Az órákat úgy tervezzük meg, hogy tanulhass, külön gyakorlatokkal készülünk a különböző tudásszinten lévőknek. A mély vízbe senkit sem dobunk bele, filozófiánk szerint Róma sem egy nap alatt épült fel. Célunk, hogy biztos alapokon nyugvó tudással rendelkezz.
❗️ 3. Baj, ha nem nagyon sportolok/nem vagyok hajlékony/erős? – Kedvesem, azért vagyunk, hogy az legyél!
❗️ 4. Még sosem (acro)jógáztam… – Ezzel mindenki így van az elején! Hangsúlyozzuk, hogy a kezdethez nagyon fontos elkezdeni. 🙂
❗️ 5. Milyen ruhában jöjjek? – Olyanban, ami kényelmes, de nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb vagy zokniban gyakorlunk.
❗️ 6. Van egy csomó parám, így is kipróbáljam? – Így a leginkább! Az órákon az első a biztonság, tanítjuk is, hogyan lehet egymást segíteni. Ha félelmeid vannak, akkor az acroyoga óránkon pontosan azt a befogadó, megtartó, biztonságos közeget találod meg, ahol sikeresen dolgozhatsz a téged gátló félelmeken. És még valami: Te döntöd el, hogy meddig mész. Ha nemet mondasz, akkor elfogadjuk, de a bátorítást azért megkapod tőlünk. Lassanként te is megérzed majd, hogy érdemes bíznod magadban és másokban, mert az eredmény mindig felemelő!
❗️ 7. Baj, ha kések? – Igen. Érkezz 10 perccel kezdés előtt, és tiszteld meg gyakorlótársaidat pontosságoddal. A kezdő hangolókört azért adjuk Nektek, hogy átválthassatok a külvilág ezerfelé irányító ingereiből a fókuszáltság és stresszmentesség állapotába.
❗️ 8. Baj, ha megosztom ezt az eseményt? – Szerintünk nem, a megosztással a világbékéhez járulsz hozzá.
❗️ 9. Menjek? Gyere!
+1. Ára? 2500 HUF
Bérlet: 11.000 forint/5 alkalom

A foglalkozásokat tartja: Vajnai Melinda AcroYoga International oktató, és Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor.

AcroYoga class in Budapest
AcroYoga class in Budapest
AcroYoga óra Budapest

ROSSZ IDŐ ESETÉN: Cím: Váci u. 47, Pannon Kincstár Humán Szakképző Intézet
5 alkalmas bérlet: 11.000 ft.
2500 ft/alkalom

A helyszínváltozásról minden esetben értesítünk a csatornáinkon! ITT és a Facebookon is.

Dear Acromonkeys! Come and join our acroyoga class on every Thursday evening! We offer you a great time of playing, sharing good vibes and fun, and doing some cool acro stuff! If you are a beginner or more experienced, your place is here! What we offer: a beginner and an intermediate washing machines, and hot standing movements.