Akrojóga órarend – NuadTeam

Akrojóga órarend

Akrojóga óra Budapest 01. 09, 16, 23, 30

​Sziasztok Akrojógások!
Minden csütörtökön, így januárban is várunk benneteket vezetett AcroYoga óránkra! Miért ajánljuk ezt a mozgásformát? Például azért, mert ez nem csak egy edzés, nem pusztán az izmokat erősítjük, és a hajlékonyságot növeljük. Az AcroYoga az önismeret felé vezető út is, ahol támogató környezetben vagy képes rálátni önmagadra, a reakcióidra, megtapasztalod a határaidat, és inspirációt kapsz a pozitív változásra. Ha érdekel, hogyan lehet a testtartásodon javítani AcroYogával, akkor olvasd el ezt a cikkünket!
Menü: körceremónia, bemelegítés-erősítés, páros hangolódó gyakorlatok, lépésről-lépésre felépített feladatok, L-basing, álló gyakorlatok, játék, levezetés-nyújtás.
Ár: 2500 ft/fő

A foglalkozásokat tartja: Vajnai Melinda AcroYoga International oktató, és Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor.

AcroYoga class in Budapest
AcroYoga class in Budapest
AcroYoga óra Budapest

Cím: Váci u. 47, Pannon Kincstár Humán Szakképző Intézet
5 alkalmas bérlet: 11.000 ft.
2500 ft/alkalom

Dear Acromonkeys! Come and join our acroyoga class on every Thursday evening! We offer you a great time of playing, sharing good vibes and fun, and doing some cool acro stuff! If you are a beginner or more experienced, your place is here! What we offer: a beginner and an intermediate washing machines, and hot standing movements.