Akrojóga órarend – NuadTeam

Akrojóga órarend

Akrojóga óra Budapest 10. 22.

Kedves Acroyogások! Olvasd végig, oszd meg, ha arra érdemesnek találod.

Induljon az idény, induljanak az acroyoga foglalkozások! Készülj a télre, legyél fitt, és töltsd fel a tartalékaidat!

Helyszín: az Inspirál Cirkuszközpontban.

Az előző óra sikerén felbuzdulva megint egy kihívásokkal teli sorral készülünk mind a haladóknak, mind a kezdőknek. Rávezetőkkel, technikai finomhangolással, igazításokkal segítünk nektek, hogy teljesíthessétek a feladatokat!

OLVASS!

Figyelünk a biztonságra, kézfertőtlenítőt hozunk. Arra kérünk, hogy ha betegnek érzed magad, maradj otthon (de ezt mondani sem kell).
FONTOS: Az esemény 19:00-kor kezdődik ÚJRA!!!
KEZDŐK is jöhetnek! Sőt, alig várjuk őket!
Az órát tartja:

🙃 Vajnai Melinda AcroYoga International oktató

🙃 Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor

🙃 Kray Zsuzsi AcroYoga asszisztens

GYIK:
❗️ 1. Egyedül is jöhetek? – IGEN! A feladatokat csoportokban gyakoroljuk, ami egyrészt a biztonság miatt fontos, másrészt a szerepek kipróbálása fejleszti a tudásodat.
❗️ 2. Még sosem próbáltam, menni fog? – Attól függ, mit értesz ezalatt. Ha a legmerészebb haladó pózokra, akkor a válaszunk: nem. Az órákat úgy tervezzük meg, hogy tanulhass, külön gyakorlatokkal készülünk a különböző tudásszinten lévőknek. A mély vízbe senkit sem dobunk bele, filozófiánk szerint Róma sem egy nap alatt épült fel. Célunk, hogy biztos alapokon nyugvó tudással rendelkezz.
❗️ 3. Baj, ha nem nagyon sportolok/nem vagyok hajlékony/erős? – Kedvesem, azért vagyunk, hogy az legyél!
❗️ 4. Még sosem (acro)jógáztam… – Ezzel mindenki így van az elején! Hangsúlyozzuk, hogy a kezdethez nagyon fontos elkezdeni. 🙂
❗️ 5. Milyen ruhában jöjjek? – Olyanban, ami kényelmes, de nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb vagy zokniban gyakorlunk.
❗️ 6. Van egy csomó parám, így is kipróbáljam? – Így a leginkább! Az órákon az első a biztonság, tanítjuk is, hogyan lehet egymást segíteni. Ha félelmeid vannak, akkor az acroyoga óránkon pontosan azt a befogadó, megtartó, biztonságos közeget találod meg, ahol sikeresen dolgozhatsz a téged gátló félelmeken. És még valami: Te döntöd el, hogy meddig mész. Ha nemet mondasz, akkor elfogadjuk, de a bátorítást azért megkapod tőlünk. Lassanként te is megérzed majd, hogy érdemes bíznod magadban és másokban, mert az eredmény mindig felemelő!
❗️ 7. Baj, ha kések? – Igen. Érkezz 10 perccel kezdés előtt, és tiszteld meg gyakorlótársaidat pontosságoddal. A kezdő hangolókört azért adjuk Nektek, hogy átválthassatok a külvilág ezerfelé irányító ingereiből a fókuszáltság és stresszmentesség állapotába.
❗️ 8. Baj, ha megosztom ezt az eseményt? – Szerintünk nem, a megosztással a világbékéhez járulsz hozzá.
❗️ 9. Menjek? Gyere!
+1. Ára? 3000 HUF
Bérlet: 13.500 forint/5 alkalom

Az acroyoga foglalkozásokat tartja: Vajnai Melinda AcroYoga International oktató és Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor.

AcroYoga class in Budapest
AcroYoga class in Budapest
AcroYoga óra Budapest


5 alkalmas bérlet: 13.500 ft.
3000 ft/alkalomDear Acromonkeys! Come and join our acroyoga class on every Thursday evening! We offer you a great time of playing, sharing good vibes and fun, and doing some cool acro stuff! If you are a beginner or more experienced, your place is here! What we offer: a beginner and an intermediate washing machines, and hot standing movements.