Akrojóga órarend – NuadTeam

Akrojóga órarend

Akrojóga óra Budapest 03. 05, 12, 19, 26

Kedves Acroyogások! Olvasd végig, oszd meg, ha arra érdemesnek találod.

Hosszas mérlegelés után a következő döntést hoztuk: április elejéig nem tartunk órákat. Miért tesszük mindezt?

A jelenleg rendelkezésünkre álló magyarországi információk alapján egyáltalán nem érezzük, hogy nyílt és hiteles kommunikáció zajlana az itthoni helyzetről. A külföldi hírek és reagálások összevetése a magyarokéval számunkra több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Nem értjük és nem látjuk tisztán, hogy a tényleges esetszám mekkora, mire készülnek fel a hatóságok és milyen intézkedéseket terveznek bevezetni. (Arról nem is beszélve, hogy a környező országokban és távolabb hol tartanak az intézkedések…)

A legjobb cselekvés a megelőzés, ami jelen esetben a társasági távolságtartást (social distancing) jelenti. Az egyetlen módja a tényleges visszaszorításnak a szociális érintkezés mérséklése a lehető legalacsonyabb szintre.

(https://medium.com/…/coronavirus-act-today-or-people-will-d… MI EZT A CIKKET IS OLVASTUK).

Vuhanban a lezárás után 12 nap múlva látszottak az intézkedés pozitív hatásai, az esetszám csökkenni kezdett.

A jelenlegi tudományos álláspont, hogy a vírus terjedési távolsága kb. 2 méter, ha valaki köhög. Ha messzebb állsz, az esetleges cseppek nem rád, hanem a földre hullanak.

Safety in Acro csoportban többeknek az a véleménye egy tegnapi poszt kapcsán, hogy érdemes az acroyogás eseményeket egy időre (többen az április elejét határozták meg) elnapolni. Ebben a mozgásformában ugyanis a teljes kontaktus (full contact) elkerülhetetlen.

A koronavírus már itt van. A gyors cselekvés drasztikusan lecsökkenti az esetszámot. Arra van szükség, hogy a vírus terjedését annyira visszaszorítsuk, amennyire lehetséges. Amennyire késleltetjük az új esetek kialakulását, egészségügyi rendszerünk annyival jobban tud működni a későbbiekben is.

Néhány hét elegendő a tisztánlátáshoz, erre szerintünk szükség van. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz döntést. Nem tagadjuk a tagadhatatlant, nem is pánikot keltünk, véleményünk szerint csupán felelősségteljesen gondolkodunk.

Dynamic Acro Weekend: ezt az esemény megtartjuk!!! Szerintünk 2 hét elegendő ahhoz, hogy lássuk, merre tartanak a dolgok Magyarországon és a világban. Egyeztettünk a vezető tanárokkal, folyamatosan informálunk titeket, ha változás következne be. Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket!

Sziasztok Akrojógások!
Minden csütörtökön, így márciusban is várunk benneteket vezetett AcroYoga óránkra! Miért ajánljuk ezt a mozgásformát? Például azért, mert ez nem csak egy edzés, nem pusztán az izmokat erősítjük, és a hajlékonyságot növeljük. Az AcroYoga az önismeret felé vezető út is, ahol támogató környezetben vagy képes rálátni önmagadra, a reakcióidra, megtapasztalod a határaidat, és inspirációt kapsz a pozitív változásra. Ha érdekel, hogyan lehet a testtartásodon javítani AcroYogával, akkor olvasd el ezt a cikkünket!
Menü: körceremónia, bemelegítés-erősítés, páros hangolódó gyakorlatok, lépésről-lépésre felépített feladatok, L-basing, álló gyakorlatok, játék, levezetés-nyújtás.
Ár: 2500 ft/fő

A foglalkozásokat tartja: Vajnai Melinda AcroYoga International oktató, és Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor.

AcroYoga class in Budapest
AcroYoga class in Budapest
AcroYoga óra Budapest

Cím: Váci u. 47, Pannon Kincstár Humán Szakképző Intézet
5 alkalmas bérlet: 11.000 ft.
2500 ft/alkalom

Dear Acromonkeys! Come and join our acroyoga class on every Thursday evening! We offer you a great time of playing, sharing good vibes and fun, and doing some cool acro stuff! If you are a beginner or more experienced, your place is here! What we offer: a beginner and an intermediate washing machines, and hot standing movements.