Acroyoga és masszázs tábor Hvar-szigetén – NuadTeam

Acroyoga és masszázs tábor Hvar-szigetén


ÚJ IDŐPONT:

2020. 07. 19-26.

Téged is vár a csodák világa kristálytiszta tengerrel, acroyogával, thai masszázzsal, pihenéssel, barátokkal.

A NUAD TEAM BEMUTATJA


Acroyoga és masszázs tábor a Hvar-szigeten

MI VÁR RÁD?

AcroYoga oktatás
AcroYoga oktatás

Akrojóga, jóga és masszázs

2020. július 19-26.

A tábor három alappillére az akrojóga, a jóga és a masszázs.

Az akrojóga feladatokat úgy állítjuk össze, hogy a kezdő és haladó gyakorlók is megtalálják benne a kihívásokat. Ahogy azt az óráinkra járók már tudják, belekóstolunk akrobatikus elemekbe, álló- és L-basing feladatokba, izgalmas washing machine forgatásokkal készülünk.

Thai masszázs: Ujhelyi Péter a thai masszázs és a modern kötőszöveti szemlélet egyesítésével dolgozta ki az NFC (Nuad Fascial Concept) rendszert, ennek a komplex technikának az alapjain haladva tartjuk a thai masszázs foglalkozásokat.

Jóga: az erőnlétet, a rugalmasságot és a belefeledkezést adja. Egy reggeli órán áramlás élménnyel készülünk, ha kedved tartja, merülj bele.

Chi-kung: A csikung annak az útja, hogy megszabaduljunk a belső hőségtől (harag és nyugtalanság) és elérjük a természetes békét és nyugalmat. Rengeteg válfaja van, amelyek egy része lassú, egyenletes mozgást használ. A változatok különböző elveken nyugszanak, mint a Jin-Jang, Öt elem, de mind egyetért abban, hogy a csi az élet alapja.

A gong jelentése munka, tehát a csikung (chi gong, qi gong) az életerővel történő gyakorlás, vagy az energia mozgatása.

Thai masszázs

Közösség

2020. július 19-26.

Számunkra a legfontosabb a közösség. Szeretnénk, ha úgy mennél haza ebből a táborból, hogy sok új barátot kaptál az élményeid mellé. Éppen ezért olyan közösségépítő játékokkal készülünk, amelyek nemcsak izgalmasak, érdekesek és viccesek, de általuk magadat és a másikat is jobban megismerheted.

​Figyelünk arra, hogy mindenki mindenkivel gyakoroljon, játsszon, ismerkedjen. Senkit sem hagyunk magára. Elsődleges szempontunk, hogy odafigyelünk rád, a kéréseidre, az igényeidre. Segítünk és támogatunk, ahogyan ti is egymást!

​Ha eljössz, bekerülsz a mettába, vagyis abba a közegbe, ahol jóakarat, barátságosság, jószándék, kedvesség, közeli hullámhossz, és a mások érdekeivel való törődés uralkodik. A metta nem magától jön létre, mi teremtjük. Ehhez fontos a körceremónia, ahol nemcsak mantrázunk, hanem meditálhatunk is, beszélgetünk, elkezdjük érezni egymást.

​Valljuk, hogy az érintés legalább olyan fontos, mint az evés vagy az ivás. Utóbbiak hiányától hamarabb merül ki a szervezet, de érintés nélkül is csak sínylődünk. Az egészséghez kell a kapcsolódás, nemcsak szavakkal, gesztusokkal, hanem érintéssel is. Mivel a mai világból kiveszni látszik ez a fajta kontaktus, fontosnak tartjuk, hogy visszahozzuk, megmutassuk, hogyan kell és lehet vele bánni, hogyan lehet kezelni, hogyan lehet jól adni és jól kapni.​

Vegán ételek az acroyoga táborban
Vegán ételek az acroyoga táborban

Teljes ellátás

2020. július 19-26.

 1. nap (19)
  • vacsora
 2. nap (20)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 3. nap (21)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 4. nap (22)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 5. nap (23)
  • reggeli
   SZABADNAP
 6. nap (24)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 7. nap (25)
  • reggeli
  • ebéd
  • vacsora
 8. nap (26)
  reggeli

FIGYELEM: minden ételünk vegán lesz, de sajtokat lehet majd enni annak, aki szereti! Minden nap korlátlan napközis tea és gyümölcs fogyasztást biztosítunk. Szakácsunk Orsi, akinek kedvessége, szakmai tapasztalata garancia a csodás falatokra.

Apartman az acroyoga táborban

Szállás apartmanokban

2020. július 19-26.

A tábor számára fenntartott kétszintes házban 6 apartman van, mindegyikben van konyha, fürdőszoba. 4 illetve 2 személyes apartmanok állnak rendelkezésre.

Az apartmanokat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni.

Zero waste tábor: törekszünk a lehető legkevesebb szemetet termelni. Tégy így Te is!

A part: hozz fürdős lábbelit, kavicsos a tengerpart!

Utazás az acroyoga táborba

Utazás

2020. július 19-26.

A táborba való lejutást a táborozók egyénileg oldják meg, de javasoljuk a telekocsis rendszer használatát, aminek táblázatát elküldjük igény esetén.

A szigetre komppal lehet átkelni. Az egyik komp Splitből, a másik Drvenikből jön. Ha az autó mellett döntesz, gyere az autópályán Splitig.

Lehetőség van vonattal vagy Flix busszal utazni. Júniusban a Flixbusz a legolcsóbb, de érdemes közös utat szervezni telekocsival, mert úgy sem sokkal több a költség.

A Flix busszal 20.000 Ft körül van az oda-vissza út, éjszaka még olcsóbb. A vonatjegy körülbelül 25.000 – 30.000 Ft oda-vissza.

Az autónál körülbelül 2 tank benzinre lesz szükséged, az autópályadíjak (egy irányba kb. 10.000 Ft), + az autós komp díja (körülbelül 16.000 Ft). A drveniki komp olcsóbb, kb. 5000 Ft, de akkor a szigeten még 58 km-t kell autózni a táborig. A spliti komp érkezési helye 10 km-re van a táborhelytől. Gyalogosan 2000 Ft átkelni Splitből, ha valaki így érkezik, megszervezzük neki az autós utat a táborhelyig.


A NuadTeam tanárai

Tanárok

Vajnai Melinda
Okleveles AcroYoga International oktató, AcroFit tréner, Gerincjóga oktató

Ujhelyi Péter
TestSzobrász mester, thai masszőr, AcroYoga oktató

Tematikusan felépített program, testtudat fejlesztés, stresszoldás és rengeteg játék.

Vasárnap első nap

16:00-
Érkezés

18:00-
Beszélgetés a biztonságos gyakorlás feltételeiről, a tábor alapelveiről, nyitókör, mantra, önismereti játékos foglalkozás.

19:00
Vacsora

​20:00
Közös idő és tábortűz.

Hétfő, kedd, szerda, péntek, szombat

7:00-7:20 (hétfő, szerda)
Metta meditáció (hacsak nem aludni szeretnél…)

​7:20-8:00 (kedd, péntek, szombat)
Chi kung

​8:30
Reggeli (Kérjük, hogy pontosan érkezz minden étkezésre, hogy a gyakorlást ne zavarja a tele has).

​10:00-13:30 (hétfő, szerda, péntek)
Délelőtti session

​14:00
Ebéd

16:00-19:00 (kedd, szombat)
Délutáni session

​19:30
Vacsora

​20:30
Közös idő

22:30
Csendes idő

Csütörtök (szabadnap)

7:30-8:15
Gerincjóga

8:30
Reggeli

Vasárnap utolsó nap

8:30
Reggeli

10:00
Táborzárás

Teljes ár

Tartalmazza a szállás, az étkezések és a programok díját. A jelentkezéseket az acroyogateam@gmail.com címre várjuk! A jelentkezés utáni 10 munkanapon belül kérjük, hogy küldd el számlaszámunkra a FOGLALÓ díját. Jelentkezésed csak ennek befizetésével érvényes.

Ár: 130.000 HUF

AZ ELSŐ 10 JELENTKEZŐNEK:

120.000 HUF

A jelentkezéseket az acroyogateam@gmail.com címre várjuk! A jelentkezés utáni 10 munkanapon belül kérjük, hogy küldd el számlaszámunkra a FOGLALÓ díját. Jelentkezésed csak ennek befizetésével érvényes.

A jelentkezés módja és a lemondási feltételek

A táborba akkor foglaltad le a helyedet, ha az emailes jelentkezés után 10 munkanapon belül befizetted a foglalót, 40.000 forintot. A foglalót lemondás esetén NEM térítjük vissza! Ha mégsem tudsz jönni, helyedet átadhatod egy barátodnak. Abban az esetben, ha kormányzati rendelkezések a tábor megtartását lehetetlenné teszik, a befizetett díjat 100 százalékban visszautaljuk neked.

Számlaszám: 11773054-00819059, VAJNAI MELINDA

A díjazást nem csökkenti, ha a programoknak csak egy részén tudsz részt venni.

Visszamondási feltételek: Ha a táborba jelentkező visszamondja tábori részvételét, akkor a tábor szervezői csak a foglalón felüli befizetést térítik vissza. Az utalás közlemény rovatába ezt írd: HVAR-SAJÁT NÉV

Kérjük, hogy a számla kiállításához add meg a nevedet és a címedet az emailes jelentkezésben!

A jelentkezés után emailen keresztül elküldjük a szerződést, amelyet kérjük, hogy írj alá és juttass vissza hozzánk!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!


Változtass a feltételes módon!