ACRO START – NuadTeam

ACRO START

ACRO START 1.

KEZDÉS: 2020. január 11.

Minden, amit tudnod érdemes az AcroYoga alapjairól, most elérhető egy tanfolyamon és az ehhez kapcsolódó ONLINE KURZUSON!

2020. január 11-től 8 héten keresztül minden szombaton várunk kezdő AcroYoga tanfolyamunkra!
10:00-13:00 óra között

A képzést vezeti: Vajnai Melinda AcroYoga International oktató és Ujhelyi Péter TestSzobrász mester

A képzéshez tartozik egy online letölthető 5 részes videósorozat is, amelyben heti gyakorló videókat és írásos oktatási háttéranyagot kaptok a teljesebb felkészüléshez.

A tanfolyam ára: 28.000 ft/fő.
+
Az Online oktatási anyag 15.000 ft/pár vagy 7500 ft/fő

Acro Start

Hely és időpontok

2020. január 11, 18, 25, február 1, 8, 15, 22, 29.
INspirál Cirkuszközpont, Sopron út 19/A, Budapest, 1117

A kurzusról

Ebben a kurzusban mindent megtalálsz, ami az AcroYoga alapjait képezi, és amit tudnod kell erről a mozgásformáról az eredményes és biztonságos fejlődéshez. Megismertetünk az alappózokkal és átkötésekkel, hangsúlyt fektetünk az erősítésre, a nyújtásra és a BIZTONSÁGRA!
Akár teljesen kezdő vagy, esetleg újrakezdő, készülj fel a gyors fejlődésre, az izomlázra, a mozgáskoordináció javulására, az önbizalmad erősödésére! Keress magadnak egy társat, vagy érkezz egyedül az órára, és indulhat a repülés!
A gyakorlati órák 180 percesek lesznek.
Az online csomag 2 embernek szóló videós és írott oktatási anyagot tartalmaz! Így partnereddel megosztva kevesebb mint 8000 forintért Tiétek Magyarország első online AcroYoga kurzusa!

Figyelem!

Az Acro Start 1. január 11-én indul. Ha részt szeretnél venni a tanfolyamon, jelentkezz emailben, vagy a megadott jelentkezési lapon, és minden további részletet elküldünk! A díj befizetése után felveszünk egy titkos Facebook csoportba is, ahol tapasztalataitokat, a gyakorlásokról készült videókat oszthatjátok meg csoporttársaitokkal.

GYIK


1. Egyedül is jöhetek? – IGEN! A feladatokat csoportokban gyakoroljuk, ami egyrészt a biztonság miatt fontos, másrészt a szerepek kipróbálása fejleszti a tudásodat.
2. Még sosem próbáltam, menni fog? – Attól függ, mit értesz ezalatt. Ha a legmerészebb haladó pózokra, akkor a válaszunk: még nem. Az órákat úgy tervezzük meg, hogy tanulhass. A saját tempódban, biztonságosan, folyamatosan. Filozófiánk szerint Róma sem egy nap alatt épült fel. Célunk, hogy biztos alapokon nyugvó tudással rendelkezz.
3. Baj, ha nem nagyon sportolok/nem vagyok hajlékony/erős? – Kedvesem, azért vagyunk, hogy az legyél!
4. Még sosem (Acro)jógáztam… – Ezzel mindenki így van az elején! Hangsúlyozzuk, hogy a kezdethez nagyon fontos elkezdeni. 🙂
5. Milyen ruhában jöjjek? – Olyanban, ami kényelmes, de nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb vagy zokniban gyakorlunk.
6. Melyik kapucsengőt nyomjam? – 12.
7. Van egy csomó parám, így is kipróbáljam? – Így a leginkább! Az órákon az első a biztonság, tanítjuk is, hogyan lehet egymást segíteni. Ha félelmeid vannak, akkor az AcroYoga óránkon pontosan azt a befogadó, megtartó, biztonságos közeget találod meg, ahol sikeresen dolgozhatsz a téged gátló félelmeken. És még valami: Te döntöd el, hogy meddig mész. Ha nemet mondasz, akkor elfogadjuk, de a bátorítást azért megkapod tőlünk. Lassanként te is megérzed majd, hogy érdemes bíznod magadban és másokban, mert az eredmény mindig felemelő!
8. Baj, ha kések? – Igen. Érkezz 10 perccel kezdés előtt, és tiszteld meg gyakorlótársaidat pontosságoddal. A kezdő hangolókört azért adjuk Nektek, hogy átválthassatok a külvilág ezerfelé irányító ingereiből a fókuszáltság és stresszmentesség állapotába.
9. Mik a lemondási feltételek és a tanfolyam általános tudnivalói? – Kérlek kattints IDE.
9. Baj, ha megosztom ezt az eseményt? – Szerintünk nem, a megosztással a világbékéhez járulsz hozzá.
10. Menjek? – Gyere!

Hogy működik mindez?

2020. január 11-től minden szombaton találkozunk a gyakorlati oktatáson, Te és partnered pedig hetente gyakorolhatjátok a kurzus aktuális anyagához kapcsolódó online feladatokat. A programcsomag tartalmaz 15* (2) másfél órás páros gyakorlást és egy (1) 30 perces egyéni bemelegítő gyakorlatsort. Alakítunk egy titkos facebook csoportot is, ahol posztolhatod kérdéseidet, hozzászólásaidat és a gyakorlásról készült videót! A videót a heti gyakorlatsorról készítsd el, teljesen jó, ha telefonnal rögzítitek, a lényeg, hogy megoszthassátok egymással tapasztalataitokat, és lássuk a fejlődést!

Mit adunk?

 • (2) másfél órás partnergyakorlatsort, (1) 30 perces egyéni erősítő és nyújtó gyakorlatsort
 • összesen 15 online gyakorlatsort
 • 8 darab 180 perces gyakorlati órát
 • az AcroYoga International szellemiségében történő oktatást, a szervezet által képviselt minőséget és tematikát
 • tippeket és tanácsokat, hogyan maradj fókuszban, hogyan hozd ki magadból a legtöbbet, hogyan tudtok a legjobban együtt dolgozni, hogyan legyen játék a gyakorlás

Kiknek ajánljuk?

 • teljesen kezdőknek vagy újrakezdőknek
 • akik játékos mozgásformát keresnek
 • akiknek fontos a koncentrált tréning
 • akik erősödni szeretnének, és hajlékonyabbá válni
 • akiknek szeretnek partnerrel/csoportban gyakorolni
 • embereknek, akik szeretnének egy nyüzsgő, vidám, kihívásokat szerető, befogadó közösség tagjai lenni

Gyakorlás velünk

Kérdéseidre itt válaszolunk: acroyogateam@gmail.com címen, vagy a facebook csoportunkban!
Fizetés: a tanfolyam díjának befizetéséről adatkezelési tájékoztatónk FIZETÉS MÓDJA pontja alatt találod az információkat.
Időpontok: február 9, 16, 23, március 2, 9, 10.00-13.00 óra között.
Cím: Váci utca 47, Budapest.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le az újdonságokról!