ACRO START

ACRO START 1.

KEZDÉS: 2019. 02. 01!

Minden, amit tudnod kell az acroyoga alapjairól, most online kurzuson!

Február 1-től 5 héten keresztül minden pénteken elküldjük neked a heti gyakorlóvideót és az írásos oktatási háttéranyagot. Március 2. után egyben vásárolható meg a csomag.

Az online oktatást gyakorlati órákkal egészítjük ki:

A gyakorló órák ára: 2000 ft/fő.

Acro Start

Hely és időpontok

február. 01- március. 01.
bárhol

A kurzusról

Ebben a kurzusban mindent megtalálsz, ami az acroyoga alapjait képezi, és amit tudnod kell erről a sportról az eredményes és biztonságos fejlődéshez. Megismertetünk az alap pózokkal és átkötésekkel, hangsúlyt fektetünk az erősítésre, a nyújtásra és a BIZTONSÁGRA!
Akár teljesen kezdő vagy, esetleg újrakezdő, készülj fel a játékra és a kihívásra! Keress magadnak egy társat, és indulhat a repülés! Az ár 15.000 forint, ami a 2 embernek szóló videós és írott oktatási anyagot tartalmazza! Így partnereddel megosztva kevesebb mint 8000 forintért vehettek részt Magyarország első online acroyoga kurzusán!

Figyelem!

Az Acro Start 1. február elsején indul 18.00-tól. Ha jelentkezel és elutaltad a tréning díját, egy napon belül megerősítő emailt kapsz, amiben tudatjuk, hogy hamarosan meghívunk az ACRO Start 1. titkos facebook csoportba.

Hogy működik mindez?

Február 1-től minden héten te és partnered megkapjátok az aktuális programcsomagot, amely tartalmaz (2) másfél órás páros gyakorlást és egy (1) 30 perces egyéni bemelegítő gyakorlatsort. Alakítunk egy titkos facebook csoportot is, ahol posztolhatod kérdéseidet, hozzászólásaidat és a gyakorlásról készült videót! A videót a heti gyakorlatsorról készítsd el, teljesen jó, ha telefonnal rögzítitek, a lényeg, hogy megoszthassátok egymással tapasztalataitokat, és lássuk a fejlődést!

Mit adunk?

  • (2) másfél órás partnergyakorlatsort, (1) 30 perces egyéni erősítő és nyújtó gyakorlatsort
  • belépést egy titkos online közösségbe, ahol felteheted kérdéseidet, megoszthatod tapasztalataidat
  • összesen 15 gyakorlatsort
  • tippeket és tanácsokat, hogyan maradj fókuszban, hogyan hozd ki magadból a legtöbbet, hogyan tudtok a legjobban együtt dolgozni, hogyan legyen játék a gyakorlás

Kiknek ajánljuk?

  • teljesen kezdőknek vagy újrakezdőknek
  • akik játékos mozgásformát keresnek
  • akiknek fontos a koncentrált tréning
  • akik erősödni szeretnének, és hajlékonyabbá válni
  • akiknek szeretnek partnerrel gyakorolni
  • embereknek, akik szeretnének egy nyüzsgő, vidám, kihívásokat szerető, befogadó közösség tagjai lenni

Gyakorlás velünk

Azoknak, akik szeretnék velünk az anyagot személyesen is átvenni, lehetőséget biztosítunk erre. Az időpontokra be kell jelentkezni az acroyogateam@gmail.com címen, vagy a facebook csoportunkban!
Időpontok: február 9, 16, 23, március 2, 9, 10.00-12.00 óra között. Ára: 2000 ft/fő
Cím: Váci utca 47, Budapest.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le az újdonságokról!