Vezetett acroyoga óra Budapesten – NuadTeam

Vezetett acroyoga óra Budapesten

Újra várunk szabadtéri vezetett acroyoga óránkon 2020. 09. 24-én!

Az alábbi szöveget olvasd végig, hogy minden kérdésedre választ kapj!
Az órán most is fokozatosan merülünk bele a mozgásba, de biztosan megizzasztunk mindenkit.
Készülünk feladatokkal, rávezetőkkel a kezdőknek és a rutinosabbaknak is. Lesz játék, ezért hozz magaddal egy műanyag poharat is, ha tudsz!

Kezdés: 19:00

Vége: 21:00

Helyszín: Inspirál Cirkuszközpont (Budapest, Sopron út 19/A, 1117)!

Egy új világ! Az igazi programajánló.

Figyelünk a biztonságra, kézfertőtlenítőt hozunk. Arra kérünk, hogy ha betegnek érzed magad, maradj otthon (de ezt mondani sem kell).
FONTOS: Az esemény 19:00-kor kezdődik, tehát ÚJRA a megszokott időpontban!
KEZDŐK is jöhetnek! Sőt, alig várjuk őket!
Az órát tartja:

🙃 Vajnai Melinda AcroYoga International oktató

🙃 Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor

🙃 Kray Zsuzsi AcroYoga asszisztens

GYIK:
❗️ 1. Egyedül is jöhetek? – IGEN! A feladatokat csoportokban gyakoroljuk, ami egyrészt a biztonság miatt fontos, másrészt a szerepek kipróbálása fejleszti a tudásodat.
❗️ 2. Még sosem próbáltam, menni fog? – Attól függ, mit értesz ezalatt. Ha a legmerészebb haladó pózokra, akkor a válaszunk: nem. Az órákat úgy tervezzük meg, hogy tanulhass, külön gyakorlatokkal készülünk a különböző tudásszinten lévőknek. A mély vízbe senkit sem dobunk bele, filozófiánk szerint Róma sem egy nap alatt épült fel. Célunk, hogy biztos alapokon nyugvó tudással rendelkezz.
❗️ 3. Baj, ha nem nagyon sportolok/nem vagyok hajlékony/erős? – Kedvesem, azért vagyunk, hogy az legyél!
❗️ 4. Még sosem (acro)jógáztam… – Ezzel mindenki így van az elején! Hangsúlyozzuk, hogy a kezdethez nagyon fontos elkezdeni. 🙂
❗️ 5. Milyen ruhában jöjjek? – Olyanban, ami kényelmes, de nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb vagy zokniban gyakorlunk.
❗️ 6. Van egy csomó parám, így is kipróbáljam? – Így a leginkább! Az órákon az első a biztonság, tanítjuk is, hogyan lehet egymást segíteni. Ha félelmeid vannak, akkor az acroyoga óránkon pontosan azt a befogadó, megtartó, biztonságos közeget találod meg, ahol sikeresen dolgozhatsz a téged gátló félelmeken. És még valami: Te döntöd el, hogy meddig mész. Ha nemet mondasz, akkor elfogadjuk, de a bátorítást azért megkapod tőlünk. Lassanként te is megérzed majd, hogy érdemes bíznod magadban és másokban, mert az eredmény mindig felemelő!
❗️ 7. Baj, ha kések? – Igen. Érkezz 10 perccel kezdés előtt, és tiszteld meg gyakorlótársaidat pontosságoddal. A kezdő hangolókört azért adjuk Nektek, hogy átválthassatok a külvilág ezerfelé irányító ingereiből a fókuszáltság és stresszmentesség állapotába.
❗️ 8. Baj, ha megosztom ezt az eseményt? – Szerintünk nem, a megosztással a világbékéhez járulsz hozzá.
❗️ 9. Menjek? Gyere!
+1. Ára? 3000 HUF
Bérlet: 13.500 forint/5 alkalom

 

A foglalkozásokat tartja: Vajnai Melinda AcroYoga International oktató és Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor.