Thai masszázs + terápiás reptetés – NuadTeam

Thai masszázs + terápiás reptetés

Thai masszázs + terápiás reptetés

Ezen a workshopon a Thai Masszázs és a Terápiás reptetés gyógyulást segítő, relaxáló, és fiatalító gyakorlatai kerülnek a fókuszba.

A programról:

A bemelegítésben a Lunar Asana Sequence elemeit vesszük sorra, amelyek a test alapvető mechanizmusait segítenek megérezni, és felkészítenek téged a thai masszázs adására. A talajon megtanult technikákat aztán átemeljük a reptetésbe, a gravitáció erejét használva segítjük a Prana áramlását. Gyakran hármas csoportokban dolgozunk majd a támogatásért és a biztonságért, de mindenkinek lesz lehetősége repülni és megtartani, adni és befogadni.

Ez a workshop megfizethetetlen eszközöket ad a jógaoktatók, masszázs terapeuták, sporttal, mozgásművészetekkel foglalkozók kezébe, új dimenziót nyit meg a gyógyító érintésben tanulóitoknak és a vendégeiteknek, barátaitoknak, és akiknek segíteni szeretnétek.

A workshop anyagát a 2019-es AcroYoga International tanárképzésén oktató Pau Castellsauge és Almuth Kramer ihlette. Az ő szaktudásuk, alázatuk, humoruk és kedvességük hihetetlen erőt adott Melindának a tanuláshoz. Ezt a tudást szeretné veletek megosztani. A sorban helyet kap a Russian Dance is, a többi legyen meglepetés!

Egy kis történelem

A masszázs fordított testhelyzetekben való alkalmazása 1985-re nyúlik vissza. Benjamin Marantz (az AcroSage alapítója) egy balesete után keresett olyan módszert, amellyel gerincét tehermentesítve tudta kezelni. Így született meg az L-basing pozíciókban történő terápiás reptetés ötlete.

2003-ban Jason Nemer és Jenny Sauer-Klein megalapította az AcroYoga Internationalt, párosuk nem csak a gyakorlatokat foglalta rendszerbe, hanem az acroyoga tanárképzést is. Azóta is nagy hangsúlyt fektetnek az acroyoga terápiás elemeire és a thai masszázsra.

Kérjük, hogy érkezz 10 perccel korábban, tisztelt meg csoporttársaidat pontosságoddal, és adj lehetőséget a csoportnak a hangolódásra. Köszönjük!

Thai masszázs az oktatóképzésen