NFC derékterápiás workshop 2019. 10. 05.

A workshopon az ősi thai masszázst és a modern fasciális szemléletet ötvözzük a derékpanaszok kezelésére. A Nuad Fascial Concept lehetőséget ad arra, hogy a keleti tradíciót gyakorló masszőrök, jógaoktatók, testnevelők, jógagyakorlók, akrojóga gyakorlók olyan fasciális szemléletű haladó technikákat tanulhassanak, amelyek gyakorlati repertoárjukat gazdagítják.
 
A gyakorlókör vezetőjéről, Ujhelyi Péterről:
A TestSzobrászatban integrálódik minden eddigi tapasztalatom, és tanulmányom.
2004-ben kezdtem el a születés körüli traumával foglalkozni, a Kheiron Központban, Orosz Katalin klinikai szakpszichológus vezetésével. A Perinatus Alapítvány Születés Kísérleti Műhelyében 2010-ig dolgoztam.
Közben, 2006-2011 között egy lakóotthonban szociális munkásként értelmi sérültekkel foglalkoztam.
2006-ban kezdtem meg thai masszázs tanulmányaimat Németh Balázsnál, a Sunshine Network Masszázs Iskola tanáránál. Az alaptanfolyam után egy derékterápiás, egy gyógynövényes párnácskás, és egy kezek nélküli tanfolyamot is elvégeztem.
2008-ban mindezt kiegészítettem Tar Zsolt Craniosacralis Biodinamika 3 részes tanfolyamával.
TestSzobrász tanulmányaimat 2013-15 között folytattam Pegán Attila TestSzobrász Műhelyvezetőnél. 2015. januárja óta a terápiás tevékenységeim közül kizárólag a TestSzobrászattal foglalkozom, 2016-ban megkaptam a mester minősítést. Az elmúlt években több mint száz hozzám fordulónak segítettem a változási folyamatban, testtartás mintáinak átrendezésében, és egy teljesebb, önreflexívebb életvitel megtalálásában.
 
Helyszín: Aum Blaha Jógaközpont, 1085. Budapest, Stáhly u. 13.
Ára: 24.000 HUF (tartalmazza a részletes, fényképekkel ellátott jegyzetet, az elméleti és a gyakorlati oktatást, a vezetett gyakorlást.)
A program 1 órás ebédszünettel megszakított. A résztvevők oklevelet kapnak.
Azoknak, akik havi akrojóga bérletet vásárolnak nálunk, 10 százalék kedvezményt biztosítunk!
Kérdésed van? Írj, hívj!
NFC
NFC NFC NFC
 
Bejelentkezés és regisztráció szükséges!