4 masszázstechnika a monitornyak ellen – NuadTeam

4 masszázstechnika a monitornyak ellen

A “monitor-nyak” “sms-nyak”, vagyis az előre tolódó nyak tömeges megjelenése a modern kor egyik vívmánya, a számítógép és az okostelefon számlájára írható. A monitor-nyak számos panasz (fejfájás, nyakfájás, hátfájás, stb.) hátterében állhat.

A monitor előtt töltött órák a nyak elülső-oldalsó szöveteinek megrövidüléséhez vezetnek, ez a videó abban segít, hogyan oldd a feszültséget, enyhítsd a berövidüléseket.

A mozgás jó, de a masszázs most még jobb!

Mozgással, nyaktornával nagyon sokat tehetsz ennek a területnek is az egészségéért, azonban sokkal hatékonyabb, ha az érintett részt megmasszírozod. Az önmasszázs nagyon jól jön akkor, ha nincs más kéznél!

4 masszázs technika 1 helyen!

Ezért készítettük el neked ezt a kis videót, amelyben 4 olyan masszázstechnikát gyűjtöttünk össze, amely hatékonyan képes oldani, nyújtani a berövidült struktúrákat, területeket.

Kísérje nyugodt légzés a mozdulataidat!

Fontos, hogy figyelemmel végezd a gyakorlatokat, adj időt magadnak az elmélyült munkához. Ha csak pár percet is szánsz a masszázsra, akkor is a nyugodt légzéshez igazítsd a mozdulataidat.

A videón Ujhelyi Péter TestSzobrász mester kalauzol téged. A lényeg, hogy érezd jól magad az önmasszázs közben, figyeld a határaidat és óvatosan mozogj!

A testtartásod és Te

Figyelem: a testtartási mintáid jelenlegi képe egy összetett folyamat eredménye, gyakran az érintett területektől sokkal távolabbi struktúrákban rejlik valaminek az oka, ezért fontos, hogy konzultálj szakemberrel is, ha ennek igényét érzed! Kérdéseiddel bátran keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

acroyogateam@gmail.com

Zene: www.bensound.com